Gaziantepspor Başkanvekili Çelik: Cezanın kaldırılması için çalışacağız

Gaziantepspor Başkanvekili Ömer Çelik, kulübün UEFA tarafından Avrupa kupalarından 1 yıl men edilmesi ile ilgili olarak, haklarını arayacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 17:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çelik, gerekçeye konu ödemeleri yaptıklarını, cezanın kaldırılmasına çalışacaklarını ifade etti.

Kulüplerin Gaziantepspor'u şikâyetinden ardından ödemeleri gerçekleştirdiklerini aktaran Çelik, ?O zaman buna itiraz etmişti. Mahkeme şimdi, o cezamızın kabul olmadığını bize bildiriyor. Biz de ?Ödemelerimizi yaptık, belgelerimiz bunlardır, tekrar gözden geçirin' diyeceğiz. Bu sadece Gaziantepspor ile ilgili bir durum da değil. Diğer takımların da lisansıyla ilgili problemi olabilir, ödemelerle ilgili ihtilaflı bir durum söz konusu olabilir. Bu mahkemeye intikal eder, mahkeme de sizi ya da karşı tarafı haklı görebilir. Bu bir süreçtir. Biz de şuan bu süreci yaşıyoruz. Bursaspor için de Beşiktaş için de aynı şey söz konusu. Kulüpler bu noktada hakkını arayacaktır.? diye konuştu.

Çelik, ?Biz, ödemeleri yaptığımız için, Gaziantepspor'un durumunun tekrar gözden geçirilmesi için müracaat edeceğiz. O zaman da inşallah bu cezayı kaldıracağız diye ümit ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber